collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

woensdag 3 juni 2015

Aankopen in Rheda

Nog een beetje overdonderd door de vele reacties op de mijn foto's uit Rheda zat ik vanavond even naar de pageviews van mijn blog te kijken. Geweldig om te zien dat 275 bezoekers langs kwamen om al het moois op de foto's van Rheda met mij mee te beleven. Bedankt dat jullie mijn site bezocht hebben.

Ik had natuurlijk nog beloofd om een bericht te plaatsen met de foto's van mijn nieuwe aankopen.
Lopend over de beurs is de verleiding erg groot geweest om overal en nergens een leuke aankoop te doen, maar ik heb mijn verstand kunnen gebruiken en gezegd dat ik alleen iets mocht kopen voor de projecten waar ik nu mee bezig ben.

Dus de rateltjes in mijn hoofd gingen flink te keer om te bedenken wat ik op dit moment actueel onder mijn handen heb liggen en wat voor spulletjes ik hier voor nodig heb.

Actueel zijn er op dit moment 4 projecten:
  1. Shakerhuis 1:24 - ik heb nog geen keus gemaakt welke kleur serviesgoed ik ga gebruiken dus de lampetkan van Elisabeth Causeret heb ik nog even laten staan. Mogelijk neem ik ook nog bordjes en schaaltjes uit haar serie, dus ik wil eerst de keuken en slaapkamer  verder vorm gegeven hebben voor ik over ga tot aankoop van het serviesgoed.
  2. 't Old Ambachtshuus - deze zit nog volledig in de orientatie - en planningsfase, dus inhoudelijk ga ik hier nog geen spullen voor kopen, want het kan nog alle kanten op.
  3. Internationale Kostschool - Zeer actueel, maar ook voorlopig meer dan genoeg materialen in bezit om hier verder mee te kunnen. Het behang en gordijnstof van www.lolittleminiatures.com is wel heel fijntjes, maar dan moet ik eerst uitrekenen wat ik nodig heb. Ik kan via de webshop bestellen, dus dat gaan we de komende maanden dan maar eens doen.
  4. OLMC project - de Veranda - Hier heb ik nog wel wat spulletjes voor nodig, ik wil veel spulletjes zelf maken maar bij het zien van deze Tuinhaard en Aardbeien pot besloot ik deze in elk geval wel voor dit project aan te schaffen.
Wat ik nog verder kocht? Een paar breinaalden 0,8 mm (ik raak ze altijd kwijt) en een aantal fimoklei mallen voor de webwinkel.3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Zo, wat ben jij bescheiden. Nog niet eens een hebbedingeťje gekocht, maar iats waar je wat aan hebt. Die haard is echt leuk, zal wel goed passen in het veranda project.

Maarreh, je bent ook nog bezig met het boerenerf ( en vast nog wel meer projecten......)

Thea van Hasselt zei

Actueel Jolinda, actuele projectjes, de,anderen zijn even in een rustdagen....
Thea

Helma zei

Mooie miniaturen , Thea!

Groetjes Helma