collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zaterdag 12 april 2014

Weekend met de DHN show

Afgelopen weekend ben ik met mijn vriendin Jolinda, haar zus Irna, onze mannen Rob, Hugo, Ronnie en 2 van de 5 kids (Vicky en Lucas) een weekendje neergestreken in het Landal Park Heideheuvel in Beekbergen.
Voor Jolinda en Irna, welke beide uit Zeeland komen is het een verre reis om in één dag voor de DHN show op en neer te gaan, dus dit leek ons behalve handig ook nog eens erg gezellig!

Op vrijdag rond half 9 waren we ingecheckt en konden richting ons 8 persoons bungalow gaan. Tot in de vroege uurtjes van de volgende dag heerlijk met elkaar zitten kletsen.
Op zaterdag met elkaar de DHN show in de Americahal in Apeldoorn bezocht. Er was genoeg te zien, niet te druk. Vicky en Lucas volgden nog de kinderworkshop, met elkaar op het balkon een broodje gegeten. Veel bekenden tegengekomen, waar natuurlijk ook even mee gekletst werd. De mannen en kinderen gingen rond 3 uur weg, maar Jolinda, Irna en ik bleven tot na 18.00 uur rondsnuffelen op zoek naar mooie spulletjes en ideetjes. Ik heb weer leuke aankopen gedaan, maar hier later meer over.
's Avonds met elkaar aan de gourmet, wat een erg gezellige afsluiting was van de dag, al was het wel handig geweest dat we vooraf geweten hadden dat de magnetron geen combi-oven was.
Op zondagochtend rustig opgestaan, rond 12 uur gebruncht en hierna het huisje opgeruimd, sleutel ingeleverd en met elkaar nog het bos ingegaan voor een wandeling bij de Loenense Waterval.
Rond 4 uur op de parkeerplaats het weekend met een ijsje afgesloten, waarna iedereen weer richting eigen huis vertrok.

Bedankt Jolinda, Hugo, Lucas, Irna, Ronnie, Vicky en Rob voor het gezellige weekend. Moeten we nog een keer doen!

Hier een kleine foto impressie van ons weekend.

Beekbergen - 5 & 6 april 2014

2 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Ja, wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Ik vond het een erg gezellig weekend, kijk er met veel plezier op terug.

Rya, Rotterdam zei


Dit soort uitjes zijn hartstikke fijn en ontspannend. Moet je inderdaad vaker doen!!
Groet, Rya