collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 23 februari 2014

Internationale Kostschool

In de afgelopen weken ben ik met verschillende projectjes in de Internationale Kostschool bezig geweest.
De laatste periode dat ik schreef over de kostschool was tijdens mijn vakantie in oktober 2013. In die maand ben ik druk bezig geweest met het schilderen van kozijnen en deuren. De tafel in de woonkamer stond dagen vol met potten verf en houten kozijnen. 42 ramen en 4 deuren zijn niet zomaar gedaan.... Ik liep toen echter een beetje stuk op het patroon van de vuurhouten voordeur en het niet passen van de bijgeleverde raampjes in het onderhuis.

Ik heb hier onderzoek naar gedaan en heb besloten hier een andere deur en passende ramen voor te vinden. En deze heb ik nu gevonden, dus ik kijk uit naar mijn volgende serie vrije dagen, zodat ik weer lekker een paar dagen achter elkaar met het huis bezig kan zijn. Voor foto's etc kun je mijn kostschool blog bekijken

En ook de inrichting van de slaapkamer van Fleur krijgt meer vorm. Ik ben nog op zoek naar passend behang en vloerbedekking. Mocht iemand een suggestie hebben? Ik vind het leuk als er mensen zijn die met mij meedenken, dus elke suggestie is van harte welkom.Ook maakte ik deze kussentjes voor in de kamer van Fleur, het is een kopie van een kussen die ik op de lagere school, klas 3B, bij handwerkles heb gemaakt. Leuk om te zien dat de Granny's nu weer helemaal in zijn. De kussentjes liggen trouwens op een sprei, welke ik in 2012 van mijn vriendin Jolinda voor mijn verjaardag heb gekregen.

Wil je meer weten over de inrichting van de Internationale Kostschool, volg me dan op http://kostschool.blogspot.nl

1 opmerking:

Ineke zei

Wat zal dat een gezellige kamer worden, die tijd kan ik mij nog goed herinneren ;-)
Kijk voor behang eens op http://www.behangwereld.nl/c-165993/retro-behang/ , http://www.mus-70.nl/retrobehang.php , http://www.debontekamer.nl/index.php?categoryID=1 , misschien zit hier iets bij?