collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

donderdag 9 januari 2014

Weekend Limburg - deel 3

Het is al weer een paar weken geleden dat ik over het koorweekend in Limburg schreef.
Op vrijdag kwamen we in het appartementen complex aan. Iedereen zocht zijn bedje eerst even op en daarna was er tijd voor een toast op een gezellig weekend en toen gezellig met elkaar aan tafel. Er was een gourmet geregeld en je zult begrijpen dat met een man/vrouw of 40 dit een gezellige drukte gaf.
Na het eten was er tijd voor de afwas en zocht ik even de rust op van mijn eigen huisje, want ik had ook de hele dag nog gewerkt voor we weggingen.
Eenmaal terug in de gemeenschappelijke ruimte was de koffie al gedeeld, maar ook werden er door verschillende koorleden spelletjes gedaan. Ik had hier even geen zin in, en gelukkig had ik nog een paar makkelijke knutselwerkjes bij me. Boekjes maken. Altijd leuk en ook altijd toepasbaar in verschillende hoekjes.
 
Ik had er verschillende bij me, maar maakte deze 2.


Een Flipje en zijn vriendjes boekje (van Wil Leussink) en een Peter Rabbit boekje, welke we op de OLMC dag van Chris kregen. Beide erg leuk om te maken, met een heel andere uitstraling. Peter Rabbit is een wat klassieker model. Flipje komt in de Nostalgische Speelgoedkamer, want oh,.... wat heb ik ze vroeger veel gelezen zeg (en ik heb ze nog steeds!).

2 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Wij hadden ze vroeger ook, ze zaten in een rode map. Wij lazen ze ook veel, kan ik me herinneren.
Leuk hoor, dat je ze in mini hebt nagemaakt!

Chris zei

Allebei mooi geworden en wat leuk dat je de Flipjes boekjes nog hebt!