collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

woensdag 6 april 2011

DHN Show in de Eusebiuskerk Arnhem - maart 2011

Zondag 28 maart vroeg in de ochtend na een nacht met een uur korter slaap stapte ik in mijn autootje op weg naar Ugchelen. Even over half 10 was ik bij Helma. Na een kop koffie keken we nog even in alle projectjes van Helma. Op een gegeven moment toch maar tegen elkaar gezegd om richting Arnhem te vertrekken. Best moeilijk, want bij Helma is ook genoeg te zien.
 
Gezellig samen naar Arnhem gereden. Gelukkig reed Helma, ik heb het namelijk niet zo op parkeergarages en stel je voor dat je er opeens één in moet rijden. Nergens voor nodig dus, watn het was rustig in de stad, konden zo de parkeerplaats op draaien waar we vorig jaar nog door een parkeerwacht werden weggestuurd. Hoefden zelfs geen parkeergeld te betalen, omdat het geen koopzondag in de stad was. Heerlijk.
 
  
 
Na 5 min lopen stonden we op het marktplein en zijn we de show gaan bezoeken. Al gelijk bij de eerste tafel bleven we staan, vanwege de mooi bewerkte huizen van Mieke Volmer. Uitleg gekregen over het pleisterwerk en langzaam toch maar weer verder gegaan. Veel spulletjes gekeken, ideeën opgedaan, nog meer uitleg gekregen en ook nog wat spulletjes gekocht, tot de portemonnee weer (veel te snel) leeg was.
 
   
 
Rond kwart voor 5 weer richting de auto gegaan. Nadat we in Ugchelen nog even onze inkopen met elkaar gedeeld hebben, ben ik voor een kop koffie nog even langs mijn ouders gereden (wonen dicht bij Helma) en tegen half 7 weer naar huis gegaan. Helaas had ik op de terugweg een flinke file, waardoor ik uiteindelijk pas tegen half 9 thuis was. Een zeer lange dag, vermoeiend, maar ook voldaan door alle nieuwe ideeën en aankopen.
 
Hier een uitstalling van mijn  aankopen:  
 
  • Een behangetje voor as. Riverdale markthuisje bij Susan Bembridge Design (wat een mooie behangetjes en bijpassende gordijnstofjes heeft ze zeg!)
  • Een Geisha popje (stond al langer op mijn lijstje voor de kostschool)
  • Hoedenstro en diverse lintjes voor Riverdale-effect in mijn as markhuisje
  • Groen flowersoft voor kleine plantjes
  • Melissa had een tapijtje in de uitverkoop, welke ik voor deze keer toch echt niet kon laten liggen.

Geen opmerkingen: