woensdag 14 augustus 2019

Zomerproject 2019 - week 6


Inmiddels zijn we al even over de helft van het project heen en nog steeds is ons kijkkastje niet helemaal vol gebouwd. Al zijn er al een paar deelnemers die een foto hebben laten zien van een kijkkastje die op een paar details na (en afwachtend van de komende Give Aways) klaar zijn.

Nu maar hopen dat iedereen ook mee gaan doen aan de prijsuitreiking. Hebben jullie inmiddels de spelregels allemaal doorgelezen? Vorig jaar durfden 7 deelnemers het aan om mee te doen met de prijsuitreiking. Net als toen hoop ik weer op veel inzendingen, dat maakt de puntenverdeling alleen maar spannender. 

Van sommige deelnemers hoor ik niets tot weinig. Zij gaan mogelijk stilletjes hun gang en komen straks met een spetterend eindresultaat, of hebben misschien vanwege omstandigheden nog niet het project op kunnen pakken en bewaren het tot een later tijdstip. Allemaal goed natuurlijk, het belangrijkste is dat je lekker bezig bent of een leuk vooruitzicht hebt.

Deze week gaan we aan de slag met 

het houten kistje en het karrewiel. 





Het houten kistje was niet zo heel moeilijk te maken en mogelijk al door veel deelnemers als eens eerder gemaakt. 

Een karrewiel.... dat is een ander verhaal... tot nu toe kocht ik deze gewoon, maar wilde het heel graag in dit zomerproject verwerken. De vraag was alleen: hoe maak je hier nu een passende workshopbeschrijving van met platte materialen. Deze workshop heeft in de ontwerpfase het meeste tijd gekost en er zijn heel veel verschillende pogingen ondernomen om uiteindelijk dit ontwerp te kunnen maken. 

De deelnemers met een materiaalpakket zullen alleen niet het reepje papier van 30 x 4½ cm in hun pakket vinden. Dit was te lastig om toe te voegen ivm vouwen en krullen. Neem hier gewoon een stukje printerpapier voor en verf deze 'lood'-kleurig. Vind je dit te dun, dan kun je 2 reepjes op elkaar lijmen.

Ik wens jullie weer veel succes deze week! 

©Thea
_________________________

Bij evt. vragen en/of opmerking kun je mij mailen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten