collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 28 mei 2017

Weinig Mini werkjes deze week

Het is al weer een weekje geleden dat ik langs kwam met een blog en ik zit nu achter mijn computer eens om me heen te kijken wat ik deze week over mijn miniatuurwerk kan vertellen. En ik kom er achter dat dit op dit moment maar heel weinig is.

Behalve wat bestellingen en bij maken van voorraad ben ik van de week er niet zo mee bezig geweest. Dinsdag en woensdag moest ik nog werken en vanaf donderdag is mijn vakantie ingegaan. Dit jaar een heerlijke maand lang. Ik kon het zo plannen i.v.m. de extra vrije dagen rondom de feestdagen. En wat zo lekker was, het werd gelijk mooi weer!

Dus de afgelopen dagen 2 daagjes uit geweest, wat in huis gerommeld, de tuin schaduwvrij gemaakt met de tuinoverkapping en de nieuwe avondverlichting aangebracht. Verder gewoon lekker zitten, niet te veel doen, want alles kost energie i.v.m. de warmte.
Ja.... dan gaan je dagen wel snel voorbij.

Mijn hoofd staat trouwens niet stil hoor.... Volgende week gaan we op vakantie naar Thailand en hierna gaat dochterlief haar spullen in pakken, want haar laatste studiejaar wil ze uitwonend zijn. Niet te ver weg hoor, want ze gaat bij haar vriend in huis wonen, 3 dorpen verder, dus ze zal nog wel geregeld langs komen.

Wat overigens betekent dat er weer een verhuizing in huis zal gaan plaats vinden. Onze zoon wil dan de zolderetage met dakterras gaan bewonen gedurende de maanden die hij thuis is. Hij is stuurman op de grote vaart, dus meer van huis dan in huis, dus dan is het ook lekker als hij een eigen plekje gaat krijgen.

Maar dan komt ook zijn kamer vrij. Een mooie ruime kamer met 2 ramen, dus hier ga ik mijn computer (staat nu nog in de keuken) en mijn hobbykamer naar toe verplaatsen.

Wat ga ik dan met mijn oude hobbykamer doen, zal je mogelijk denken.....
Hier ga ik mijn webwinkel inrichten als winkeltje, zodat de klanten die aan huis komen, eigenlijk gelijk alle artikelen van de beursstand uitgestald zien staan, voor de klant leuk om even te kunnen snuffelen, en voor mij veel gemakkelijker om alles overzichtelijk bij elkaar te hebben.

Dus.... na onze vakantie nog genoeg te doen..... En vandaag nog genoeg te overdenken hoe alles verhuisd en opnieuw ingericht gaat worden. Dus gauw weer lekker de tuin in met een schrift en een pen, laat de ideeën maar komen!

3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Hee Thea, mooi opgelost zo! Maar als je hobbykamer boven is, moet je wel meer trappen op, maar ja, daglicht werkt wel erg prettig.
Ik denk dat het wel gaat bevallen zo.......

Maar eh, waar slaap ik (wij) dan? die enkele keer dat wij komen, of tijdens de beurs Rijswijk?
Flauw hè, daar heb je vast al over nagedacht.

Thea van Hasselt zei

Natuurlijk heb ik daar over nagedacht, in mijn nieuwe hobby kamer Jolinda

Irna Rijk de Jager zei

Zo, jij hebt een drukke tijd weer voor in het vooruitzicht, maar eerst nog genieten van je vakantie. Wel handig een winkeltje aan huis. veel plezier nog.