collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 6 november 2016

Thea's Atelier 2.0

Terwijl ik de afgelopen dagen herstellende was van een flinke griep ben ik maar weer eens verder gegaan met het opruimen van mijn werkatelier.

Ik merkte aan mezelf dat ik steeds vaker een ander plekje in huis ging opzoeken om te werken, of bestellingen af te handelen, terwijl mijn atelier wat betreft verlichting, gereedschap, verf en andere verwerkingsmaterialen, etc er bij uitstek op ingericht is om hier mijn rust te vinden en met goede verlichting lekker te kunnen werken.

Ik voel met nu al rustig met het idee dat ik vanavond lekker weer op mijn kamer kan zitten, TV'tje, drankje en kaarsje erbij. Laat de inspiratie maar komen.

Zoals je ziet... ik heb 2 werkmatten A3 tegen elkaar vast gezet, tip van mijn dochter Daphne.... volgens haar zal ik dan minder snel geneigd zijn mijn werkgedeelte te gebruiken voor het neerleggen van spullen. Ook heb ik hierdoor voor mezelf meer droogruimte gecreeërd..... welke ik overigens ook in de linker boven lade heb hoor, maar dat zien jullie niet.... Laatje open, miniatuur erin en drogen maar.... Niets en niemand kan het dan omver stoten.

Nog niet alles heb ik onder handen kunnen nemen, zo moeten de blauwe bakken op de bovenste plank en de witte kast nog uitgezocht worden (wat voor de helft overigens volstaat met mijn beursbakjes hoor, dus die kast valt wel mee.....), maar dat gaat een apart projectje begin januari worden, nu nog even volop verder met de Adventskalender en de 2 beurzen voor de Kerst in Hoogeveen en Alkmaar....

3 opmerkingen:

Mieke Miniatuur zei

Het blijft een terugkomend iets, opruimen... Niet het leukste werk maar het hoort er af en toe wel bij. Ook ik ben van de week beneden gaan zitten, wegens te weinig frutselruimte. Toch ook maar gaan opruimen denk ik ;-)

Krin zei

Slim idee drogen in een laatje. Die ga ik onthouden.

Jolinda Koek zei

Haha, en Xanna voelt zich dus ook beter thuis.......
Maar heel netjes hoor, lekker weer je eigen plekje om te knutselen.