collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 10 oktober 2016

Terugblik op de beurs in Rijswijk

Afgelopen weekend stond ik met Minidoor - Workshops & Poppenhuisminiaturen op de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk.
Ik had dezelfde plaats gekregen als in het voorjaar, voor ons een mooie overzichtelijke plek, en voor iedereen goed bereikbaar/vindbaar.

Er waren nieuwe uitstalkasten, nieuw kleurtje, nieuwe artikelen en ook weer een aantal nieuwe workshoppakketjes. De artikelen van Onderhuisje, welke ook hier voor het eerst op de beurstafel terug te vinden waren,  heb ik zoveel mogelijk bij elkaar gesitueerd, maar ook is het leuk om toch even wat artikelen met elkaar te kunnen vermengen. De handwerkpakketjes gingen snel en zijn inmiddels ook al weer uitverkocht.
Ook hoorden we veel positieve reacties over de inrichting van de kraam, onze dank hiervoor. En gelukkig mocht ik dit weekend ook weer de hulp inroepen van Rob, Jolinda en Daphne. Fijn, dank jullie wel!

Bedankt voor uw bezoek aan onze kraam. We kijken terug op een fantastisch gezellig, enigszins vermoeiend weekend en gaan nu weer gauw aan de slag om de voorraad weer op peil te hebben voor de komende 2 beurzen in Den Bosch en Ulft.
 

3 opmerkingen:

Krin zei

De kraam ziet er geweldig uit Thea. Ik hoop hem in Ulft te komen bewonderen.

Kitty de Leeuw zei

erg mooie kraam van gemaakt

Jolinda Koek zei

Zeker een mooie kraam en het was een gezellig weekend! Bedankt hoor!