collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

woensdag 26 oktober 2016

De Big Event in Den Bosch

Vrijdag 21 oktober konden we ons al melden in de Brabanthallen om onze stand van 6 meter op te bouwen. Voor de auto uitgepakt is en de stellage in elkaar zit, zijn we inmiddels 1½ uur verder, maar het inrichten van de kraam gaat hierna eens stuk sneller. Even voor 5 uur waren we klaar en hebben de kraam als een plastic pakketje achter gelaten om zelf van een gezellige avond in een nabijgelegen hotel te genieten.


Er waren nog een aantal standhouders in dit hotel ingecheckt, en Rob en ik hebben met Lia, Ingeborg, Christien, Marianne en Jan hier gezellig een hapje gegeten.

Zaterdagochtend weer vroeg op en snel naar de Brabanthallen om de laatste puntjes op de i te zetten voor de drukte begon. Doordat we bij de horeca in de buurt stonden, kwam de drukte bij ons iets later op gang, maar pas rond half 2 hadden we even tijd voor drinken en eten, dus t was weer gezellig druk. Natuurlijk ook heel gezellig om Helma en Nicolai van Silly Sisters achter ons te hebben en Vivian en Gertie van Vivaria's Mini's zaten er ook gezellig bij achter hun kraam. Gelukkig konden we tussen door ook nog even met elkaar bij kletsen.


 


De zaterdag en zondag verliepen ongeveer het zelfde, behalve dan dat we tussendoor toch ook nog even een auto ritje en een klein wandelingetje hebben gedaan om van de omgeving te kunnen genieten.


Op zondagmiddag om 4 uur mochten we de stand weer afbreken en rond 6 uur was alles gelukkig weer ingepakt en konden we richting huis rijden. Moe maar wel terugkijkend op een heel gezellig weekend zijn we thuis op de bank geploft en ook die avond niets meer gedaan.

Van de week gaan we even een paar dagen uitrusten en voorraad bij maken, want vrijdag reizen we al weer af naar Ulft voor de DHN Show.

1 opmerking:

Jolinda Koek zei

Dit lijkt me ook wel een hele gezellige beurs, volgend jaar toch maar eens naartoe. Ik heb de data al in mijn agenda gezet.....

Tot morgen hè,
En alvast een goede reis gewenst!