collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

donderdag 4 augustus 2016

Workshop Kaarsendover en bijbehorende accessoires

Gisteravond was de maandelijkse clubavond  van de On Line Mini Club en net als 2 maanden geleden had één van de leden een workshop voorbereid. Het zou de workshop Kaarsendover worden.

Al bij de eerste foto zagen we dat het niet alleen om een Kaarsendover ging, maar dat er nog meer items uitgewerkt konden worden.
Via de post kon je de materialen aanvragen en toen alles 2 weken terug binnen kwam zag ik al dat het er goed verzorgd uit zag en ook dat de beschrijving met foto's netjes en overzichtelijk beschreven was.
Hoe moeilijk is het dan om vervolgens het pakketje te laten liggen tot de OLMC avond, waarbij we via de chat met elkaar met het workshopje aan de slag gaan.

Gisteravond was het dan zo ver. Er waren ongeveer 7 leden op de chat, maar niet iedereen deed mee, deze leden kletsten gewoon mee en lieten de nodige "ooh's" en "aah's" horen als er weer een foto in de chat geplaatst werd. Gezellig. Je zit alleen te knutselen, maar tegelijkertijd heb je toch het idee dat je met een aantal mensen rondom de tafel zit.

Na ongeveer anderhalf uur knutselen en soms ook wel een beetje priegelen, is dit het resultaat geworden. Een kaarsenstandaard, doosje Bolsius kaarsen, een kaarsendover en een doosje Zwaluw lucifers, alles in 1:12.

 
Karin, bedankt voor deze leuke workshop.
Het was weer een feestje om er mee bezig te mogen zijn.

De volgende keer (over 2 maanden) ga ik de workshop verzorgen!
Ik hoop dat de leden deze workshop ook leuk gaan vinden!

5 opmerkingen:

Helma zei

Ziet er goed uit , Thea! Ook ik heb er met veel plezier aan gewerkt!
Groetjes Helma

Jolinda Koek zei

Ook al zo mooi geworden. Leuk voor in de kostschool!

Paula zei

Mooi geworden!
groeten van Paula

Krin zei

Wat een mooi setje heb je ervan gemaakt Thea.
Verklap je al wat de workshop gaat worden?

Thea van Hasselt zei

Geduld......