collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

woensdag 20 juli 2016

Vakantie 2016

Aan het begin van de schoolvakantie ben ik samen met mijn gezin voor 11 dagen naar Texel op vakantie geweest.
Inmiddels wel bekend met het Waddengebied, maar nooit het eiland Texel verder ontdekt. We hadden een huisje gehuurd en een paar elektrische fietsen, vooral met dit laatste waren we erg blij, want je hebt elke dag wel een keer tegenwind, en dan is zo'n elektrische fiets heerlijk!

We zijn door de duinen gefietst, langs gerstevelden en weilanden met schapen en koeien, bij Ecomare geweest, de Slufter bekeken, de Vuurtoren beklommen, het Juttersmuseum bezocht, met de boot het wad op geweest, de Texelse Bierbrouwerij bezocht en bij het vogelreservaat van Natuurmonumenten wezen kijken. En natuurlijk nog veel meer, zoals gewoon lekker door winkelstraatjes slenteren, het strand op, door de zee banjeren en een gezellig terrasje pikken.

Teveel om op te noemen, maar genoeg om inspiratie op te doen om de komende maanden er weer even tegen aan te kunnen. Nu zitten we nog een paar daagjes gezellig thuis, beetje aanrommelen, van de tuin en het mooie weer genieten. En dus ook mooi tijd om eens naar alle foto's te kijken die gemaakt zijn.

Ondertussen heb ik ook een schatkist opgezocht, want deze wordt gevuld met de verschillende souvenirtjes uit Texel, zodat we een leuk aandenken hebben. Maar hier later meer over!

1 opmerking:

Irna Rijk de Jager zei

Lekker zo"n actieve en luilak vakantie.....