collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

woensdag 6 april 2016

Voorbereidingen april beurzen

Je moet begrijpen dat ik in de periodes wanneer ik niet veel schrijf op mijn blog ik het mogelijk wel eens heel druk zou kunnen hebben. Nu ga ik niet overdrijven hoor, want je moet alles wel in proporties bekijken. Wat is "druk"?

Typ het woord in op Google en er komen heel veel betekenissen. Zelf voel ik me het beste bij de volgende omschrijvingen:
  • veel werk gevend, met veel werk: een drukke dag, een drukke werkkring ;
  • het druk hebben
  • veel werk hebben;
  • het zo druk hebben als een klein baasje (dat geen personeel heeft, dus alles zelf moet doen);
  • druk, druk, druk!
  • zeer druk;
Maar zo voelt het niet altijd hoor, het is ook gewoon lekker bezig zijn en even de focus op andere dingen leggen, dan altijd hier in het blog weer te geven waar je mee bezig bent.

Maar goed, na 2 gezellige beurzen in maart heb ik dus voor april 2 grote weekendbeurzen in mijn agenda staan. Afgelopen weekend de DHN show in Ulft en aankomend weekend de Poppenhuis, Poppen en miniaturenbeurs in Rijswijk.

Dus dat betekent voorraad maken, bakken nalopen, bestelde artikelen prijzen en toevoegen in de webwinkel, met een leuke foto erbij natuurlijk. Maar ook gewoon lekker lapjes vouwen en bestellingen voorbereiden, die tijdens de beurzen met 10% korting afgehaald kunnen worden.
Ook ben ik bezig geweest met het opruimen van oude workshoppakketjes, niet alleen in het voorjaar, maar ook in het najaar zal nog een golf oude pakketjes langs komen, Inmiddels heb ik meer dan 150 verschillende pakketje samengesteld, en om ruimte te maken voor de nieuwste serie ga ik nu echt afscheid nemen van een aantal oude pakketjes. Op mijn webwinkel worden ze met tot wel 30% korting aangeboden.

Maar ook tijd voor nieuwe pakketjes. In samenspraak met verschillende miniaturisten en leveranciers weer nieuwe ideeën opgedaan, waarbij de pakketjes in de loop van het jaar achter elkaar voorbereid gaan worden.De eerste in een serie van 3, het Petroleumstel, heb ik van Kitty de Leeuw overgenomen om via de webwinkel verder te exploiteren. De pakketjes worden gemaakt van papier en zijn voorgesneden door de Silhouette Cameo.
In Ulft is het Petroleumstel met veel waardering ontvangen en ook hebben inmiddels al veel mensen het pakketje (met duidelijke werkbeschrijving) aangeschaft. Deze week weer een nieuwe voorraad bij maken voor de beurs in Rijswijk.

Dus ik blijf zo druk als een klein baasje..... ga daarom gauw verder! Tot gauw!

3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Zo, ik heb de weekendboodschappen al gehaald, getankt,tas half gepakt, dus..... nog ff!

Ik heb er zin in, nog een avonddienst en dan ( dus ook zo druk als een klein baasje).

Rya, Rotterdam zei

Zo, en ik verheug me enorm op zondag 10 april... mijn bezoek aan de Beurs in Rijswijk.

Irna Rijk de Jager zei

Ik vond de beurs in Rijswijk erg leuk, veel leuke spulletjes gekocht, ik heb voorlopig weer heel wat te doen, ik ben er erg blij mee!!!