collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 20 oktober 2013

Zomerknutsel 2013

In juli werd de oproep geplaatst om van een ansichtkaart dit jaar een hoekje of tafereel te maken. Sluitingsdatum 31 oktober!
 
Nog steeds niet klaar met de zomerknutsel van vorig jaar ben ik toch deze week met deze opdracht begonnen. Een ansichtkaart heb ik niet. Door de digitalisering krijg ik tegenwoordig van familie een emailbericht met een vakantiegroet en een leuke foto! Daarnaast ben ik zelf dit jaar ook niet op vakantie geweest, dus ben even in mijn onuitputtelijke externe harde schijf gaan zoeken naar oude vakantie-kiekjes.
De muis blijft staan in het jaar 2011.
 
 
Een vakantie in Normandië samen met het gezin van Jolinda. Lekker in de zon en de zee is in de buurt, moor ook veel bezienswaardigheden. Wat verder van de camping was een bezienswaardheid die al langere tijd op ons lijstje stond. Dus 1 dag heel vroeg opgestaan en richting le Mont St. Michel vertrokken.
 
Een heerlijk stadje om door heen te slenteren, maar wat een toerisme zeg! Op sommige stukken moest je je echt een weg banen door de drukte heen.  De winkelstraatjes stonden vol met souveniertjes en Jolinda en ik hebben hier ook aardig wat miniaturen kunnen kopen.
Ondanks de drukte was het stadje echt de moeite waard van het bezoek. De vele doorkijkjes gaven een mooi zicht op de stad, abdij, de zee en het waddengebied. Heel in de verte zag je groepjes mensen op het strand lopen.
 
En zo kom ik dus bij mijn zomerknutsel van 2013 uit. Ik heb een foto van één van die doorkijkjes genomen om deze in miniatuur na te maken. Een kastje gemaakt, diepte erin gebracht en met klei een muurtje er om heen gebouwd.
1 opmerking:

thea zei

Wat een leuke vakantie herinnering heb je er zo van gemaakt en toch mee gedaan met de oproep.
Leuk bedacht Thea

Groetjes Thea