collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 20 oktober 2013

OLMC Ontmoetingsdag

De dag begon met een inloop. Koffie, thee en iets lekkers erbij en gezellig met elkaar bijkletsen. Een momentje om ook even bij te komen van de reis.

Paula zou net als vorig jaar ook dit jaar weer een workshopje verzorgen, maar voor het zover was werden eerst alle welkomscadeautjes aan elkaar gegeven. De Oh's en de Ah's waren goed te horen.


Toen de rust een beetje terug was, is Paula toch begonnen met het geven van haar workshopje: een bewegende vogel. Goed passend in ons jaarproject 'Nostalgisch Speelgoed'.
Paula had veel werk aan de voorbereiding gehad, want ze had alle delen vooraf gezaagd. Dank je wel Paula, deze krijgt een mooi plekje.

Tegen het einde van de workshop werd de lunch verzorgd. Er werd oa. soep naar binnengedragen, maar ook verschillende broodjes, vleeswaren, kaas, rauwkost, eiersalade, kroket en fruit. Er werd gretig aftrek van genomen, want een ieder had inmiddels wel trek gekregen.

Na de lunch met elkaar de mogelijkheid besproken om nog met een paar workshopjes aan de slag te gaan:
  • Roelie - een papieren roosje maken
  • Kitty - maken van een petroleum onderstel
  • Krin - een-poppetje-uit-de-doos
Marjo had allerlei materialen bij haar, om volgende maand met het workshopje van het teddybeertje aan de slag te kunnen.

De meesten gingen even bij Marjo langs om de benodigde materialen voor komende maand in huis te hebben. De andere workshops vonden niet veel aftrek meer, omdat de verschillende leden het toch gezelliger vonden nu het moment te pakken om met elkaar bij te kletsen. De workshops werden allemaal wel met veel interesse bekeken, maar met elkaar werd besloten om deze thuis in elkaar te gaan zetten.

Ik heb tussen de gesprekjes door toch nog even tijd gezien om de papieren roos te maken.
De andere pakketjes ga ik in alle rust later dit jaar maken.
De hele middag onder het genot van koffie, thee en een sapje nog met elkaar verder gepraat en rond 16.15 uur zijn de laatsten ook weer richting huis vertrokken.

Kitty en Roelie heel erg bedankt voor het organiseren van de dag.
Wat mij betreft volgend jaar weer!

1 opmerking:

Helma zei

Leuk verslag , Thea...het was gezellig!

Groetjes helma