collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 2 september 2013

De beurs van Waalre

Dit weekend even geen miniaturen, nou eigenlijk wel juist heel veel natuurlijk, want ik had me ingeschreven voor de beurs in Waalre.

Samen met Rob rond half 7 afgereisd om nog voldoende tijd te hebben de tafel op te bouwen. Met 4,5 meter dacht ik wel rond te komen. Ik kon gelukkig op mijn vertrouwde plekje in de hal staan en bij het uitpakken werd ik helaas al snel geconfronteerd met het feit dat ik meer spullen bij me had, dan dat ik kwijt kon. Joke en Jochem van de JoJo Boetiek zagen dit ook en wisten voor mij nog een extra tafel te regelen. Heel erg bedankt Joke en Jochem, want nu ging het uitstallen van mijn spulletjes me veel gemakkelijker af. Nadat de tafel klaar was even een rondje door de zaal gemaakt om alle
bekende standhouders even gedag te zeggen en een praatje te maken.

Mijn nieuwe displays met workshoppakketjes werden leuk ontvangen, ook was het de eerste keer dat ik met de houten bakjes en fimoklei spullen op deze beurs stond, dus ook dit was voor veel mensen even een reden om stil te blijven staan en zich te vergapen aan alle brood, kaas, fruit, groente, snoeppotten en koektrommels.

Al vroeg in de morgen kwam Krin aanlopen met haar nieuwe "verkoopdoos". Onder de foto staat de link naar haar weblog. De artikelen zullen binnenkort ook weer aangevuld worden in de webwinkel.
Foto: Vanaf morgen ook een nieuwe verkoopkast van Krin bij mij op de beurstafel! Kom kijken!
http://morethanmini.blogspot.com/
 De hele dag veel aanloop gehad, Heerlijk even bij staan kletsen met o.a. Sonja van de OLMC, welke toch een lange autorit achter de rug had om even op de beurs rond te kunnen snuffelen. Sonja, ik hoop dat je de volgende beurs weer van de partij kunt zijn. Ook kwam Doortje even langs de kraam om haar voor te stellen, weten jullie nog wie Doortje is? Zij won de prijs van de 10.000 blogbezoeker. En verder natuurlijk alle anderen waar ik even een praatje mee gemaakt had, ik kan ze onmogelijk hier allemaal vermelden.

Foto: Gezellig in Waalre. Even tijd voor een fotootje!En zo langzaam aan werd het rustiger op de beurs en had ik ook even tijd om een foto van de kraam te maken, met Rob op de achtergrond. Hij zit daar wel op de achtergrond, maar zonder hem had ik deze dag niet gered hoor! Daarom verdient hij ook een plekje op de foto en een vermelding in mijn blog. Hij heeft ook heel hard gewerkt en wist daarnaast ook nog mij regelmatig wat drinken en eten in de hand te duwen. Ook leuk om tijdens de beurs erachter te komen dat hij de klanten steeds meer kan vertellen over de miniaturen.

Rond 4 uur samen alles weer ingepakt, de auto stond gelukkig op een paar meter van de stand, dus het zat allemaal zo in de auto. Weer thuis de verhalen van de kids van het weekend aangehoord en daarna heerlijk eens vroeg naar bed gegaan, want aan een goede nachtrust was ik inmiddels wel toe.

Volgende week zondag 8 sept weer zo'n dag, want dan staan we in Vaassen!Tot daar!

 

5 opmerkingen:

Minimax-ww zei

Thea, wat heerlijk dat je een fijne beurs met de hulp van Rob hebt gehad.
Leuk dat hij er stiekem toch meer
interesse in krijgt.

je reageerde op mijn muizen, leuk... ze zijn van mijn hand, Willem is van het hout!!!

lieve groetjes willy

Helma zei

Leuk je dagje beurs in Waalre te lezen...zo te lezen een leuke beurs.
Ziet er goed uit zo je kraam!

Groetjes Helma

Jolinda Koek zei

Ja, je krijgt steeds meer spulletjes. Leuk hoor!
Jammer dat ik moest werken, baalde ervan, maar gelukkig dat Rob mee is geweest.

Jolinda Koek zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Roelie zei

Thea, wat een grote tafel. Hoop het zondag in Vaassen in het echt te aanschouwen.

Groetjes, Roelie