collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 15 april 2012

Beurs Spijkenisse

Vandaag was de beurs in Spijkenisse. Ik was hier nog nooit geweest, dus wilde wel eens een kijkje nemen. Jolinda meldde van de week via de mail dat ze ook van plan was om te gaan, en ze zou proberen haar zus Irna mee te nemen, want die vond de hobby misschien ook wel leuk.
 
Even na de middag richting Spijkenisse gereden, waar Jolinda en Irna al zaten te wachten (en al een rondje over de beurs hadden gemaakt) En... , je zult het net geloven, ... Irna was toen al besmet met het virus.
 
Ze liep met een P&M onder de arm en wilde niets liever dan alle spulletjes bij elkaar zoeken om te gaan breien. Nu is het niet zo moeilijk om alles voor breien in miniatuur op een beurs te vinden, dus alles was ook snel gekocht.
 
Zelf heb ik ook nog wat spulletjes in kunnen slaan. Omdat de flowersoft Lavendel momenteel niet te krijgen is een 3 tal verschillende potten Flowersoft gekocht om zelf te gaan mengen. Ik wilde met name vandaag op de beurs op kantjesjacht gaan. En dat is gelukt, zoals je op de foto kunt zien.
 
 
Jolinda en Irna, bedankt voor de gezellige middag!

Geen opmerkingen: