collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 13 september 2010

Allerlei dingen...

Ik zag in mijn weblog dat ik al bijna 2 wkn niet geschreven heb. Heb ik dan stil gezeten, nee, zeker niet. Ik heb het zelfs vreselijk druk gehad. Pa en Ma zijn aan het opruimen en de spulletjes komen veelal mijn kant op, of ik er nog iets mee kan met mijn webwinkeltje.
Ja vast wel, kom maar op!
 
Nou, de lappen stof zijn inmiddels allemaal opgemeten, waar mogelijk ook in A4 model geknipt voor de verkoop van kleine lapjes. Knopen zijn uitgezocht op soort en kleur en in gripzakjes gedaan. Kantjes zijn nagekeken en op de foto gezet.
 
Tussendoor wilde ik natuurlijk ook nog wat knutselen en met al die materialen onder je neus gaat je inspiratie prikkelen. Gelukkig dat ik nog een zomerswapje voor mijn zus Helma mocht maken, want ja, er moet ook iets zichtbaars uit je handen komen he!
Wat ik aan het maken ben ga ik natuurlijk nog niet vertellen, dat komt na zondag wel, als ze haar zomerswapje gekregen heeft. Ik vind het zelf in elk geval wel leuk worden.
 
 
     
 
Toen was er ook nog dat tasje met plastic dieren. Ooit als kind er mee gespeeld en waarschijnlijk jaren op zolder gelegen. Pa vroeg: "is dit nu niets voor je webwinkel, misschien zoeken mensen dit wel!" Een echter marktkoopman hoor, die vader van me. Meegenomen, maar nu ik ze ook op de foto heb gezet zit ik al weer in een project over een dierentuin of zo! Waarschijnlijk dat andere miniaturisten dit toch wel kunnen gebruiken. Dus mocht je interesse hebben laat het me weten of kijk in mijn webwinkel.
 

Geen opmerkingen: