collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

vrijdag 20 augustus 2010

Vakantie herinnering uit Bretagne

Ook tijdens de vakantie staan mijn gedachten niet stil als het om de miniatuurhobby gaat. Overal om me heen liggen spulletjes die misschien wel voor de hobby te gebruiken zijn. Als een ekster houd ik alles goed in de gaten.
 
Zo ook tijdens onze vakantie in Bretagne. Genoeg te ontdekken, maar dit valt niet mee met een gezin die het liefst voor de tent zit of in het zwembad ligt. Gelukkig heb ik een paar spaarzame momenten gekregen waarop ik de gelegenheid kreeg om marktjes, winkeltjes en strandjes af te struinen op zoek naar nieuwe dingen. Nooit genoeg gevonden natuurlijk, en net niet dat stukje keramiek gevonden wat ik graag wilde hebben, maar toch heb ik leuke aankopen gedaan voor mijzelf, maar ook voor mijn webshop.
Souvenirwinkels waren er trouwens genoeg, maar zoals mijn zoon van 15 jaar al snel opmerkte: "Mam, als je één winkeltje hebt gezien, heb je alles al wel gezien hoor! Ze verkopen overal hetzelfde." En eigenlijk had hij gewoon ook gelijk, maar toch zoek je nog even door naar dat ene speciale dingetje...
 
De momenten dat we dan toch echt een dagje bij de tent bleven mocht ik wat voor me zelf doen en kon me lekker bezig houden met een aantal meegebrachte bloemenpakketjes van Hannie Tromp en Hobbyshop in de maneschijn.
 
Hieronder een opsomming van een aantal van mijn waardevolle miniatuur-herinneringen aan mijn vakantie in Bretagne.
 

Geen opmerkingen: