collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

vrijdag 20 augustus 2010

2 persoonsbed voor gehaakte sprei

Terug van vakantie kon ik, terwijl de wasmachine overuren draaide, even onderuit op de bank met twee nieuwe miniatuur-tijdschriften. Wat had ik dit gemist op vakantie zeg!
Vol met ideeën eerst de was en andere vakantiespullen opgeruimd en met de caravan schoon in de stalling en nog een week vakantie voor de boeg me teruggetrokken in mijn kamer voor het uitdenken van een nieuw projectje.
Al snel kwam ik op het idee nog even te wachten met iets nieuws te gaan maken.
Al sinds april ligt het gehaakte beddensprei voor het 1:18 poppenhuis van mijn dochter te wachten op een passend bed in de ouderslaapkamer. Dit bed, naar het model uit P&M 88, had ze al eerder uitgezocht en het leek me leuk om haar poppenhuis nu na 3 jaar ook een keer af te kunnen ronden. Lapjes, passend bij het beddensprei, in de lappenmand erbij gezocht en snel aan de slag. Na een dagje knutselen mag dit het resultaat dan zijn.
 
 
Wel stelde mijn dochter voor om het behangetje in de slaapkamer nog aan te gaan passen, deze is nu namelijk geel/limegroen (de foto hierboven is in een ander tafereel genomen). Deze week gaan we dus samen nog op zoek naar een nieuw behangetje om zo ook de laatste kamer in haar poppenhuis verder in te kunnen richten.
Binnenkort zal ik het eindresultaat van het poppenhuis laten zien. 

Geen opmerkingen: