collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

maandag 7 maart 2016

... en nu ben ik de rommel zat!

Al weken probeer ik mijn kamer op te ruimen.
Eind vorig jaar was ik periode lichamelijk niet fit en kon weinig doen, en toen ik eenmaal weer de oude was. ging het miniaturen maken voor op een grote opruimbeurt. Komt dat bekend voor?

De laatste week was ik mijn hobbykamer al aan het mijden en ben inmiddels neergestreken aan de keukentafel, in mijn computerhoek, 2 bijzettafeltjes vol gelegd en ook de woonkamer begint boven langzaam een zooitje te worden. Vanavond was de grens eindelijk bereikt.

 
Wat een rommel kun je er van maken zeg. Overal liggen mogelijke projectjes, nieuwe artikelen leuke webwinkel aanbiedingen en de 2e handslapjes en lintjes worden ook naar binnen gestouwd, maar niet opgeruimd. Terwijl ik toch genoeg schoenendozen en andere bakjes heb staan om elk projectje apart  op te kunnen ruimen. 
  

De grootste rotzooi ligt op mijn bureau en ik weet op dit moment even niet waar het allemaal heen moet.... ik moet er maar eens een nachtje over slapen, wie weet brengt mijn droom de oplossing....

5 opmerkingen:

Rya, Rotterdam zei

Oh Thea, wat herkenbaar. Alleen staat bij mij de woonkamer vol met mandjes, zakjes, doosjes, kistjes, groot en klein. Inmiddels stop ik alles in doorzichtige plastic bakken (van Action). Hoef ik geen deksels meer te verwijderen van mandjes, zakjes, doosjes, kistjes om te zien wat er in zit. Ik kijk er dwars doorheen. Staat ook wel keurig, hoor! Doe je best met ruimen, veel sterkte (en probeer -net als ik- af en toe eens iets weg te gooien!!..... na drie weken krijg je daar geheid spijt van! (grinnik).Zie je over ene maand. Leuk!!

Jolinda Koek zei

Haha, ja, heel herkenbaar, mijn bureau is wel erg leeg, vergeleken met de jouwe.
Tip: als je iets afhebt, gelijk alle rommeltjes in de desbetreffende bakjes doen en die weer terugzetten op zijn plaats.
Werkt echt hoor!
Je wil alleen niet weten hoe het andere bureau er soms uitziet......

Helma zei

Bij mij ook zeer herkenbaar.....maar dat weet je al een tijdje. Ik hoop dat het nachtje dromen geholpen heeft.Misschien heb je nog tips voor mij!

Groetjes Helma

Krin zei

Ook hier heel herkenbaar Thea.
Ik sluit me bij Jolinda aan. Wat echt helpt is meteen opruimen.
Ik probeer zelfs iets verder te gaan. Opruimen wanneer ik stop.
Wat ik dan niet meer nodig heb al op de plek terug zetten.

voorraden opruimen in doorzichtige bakken doe ik al vanaf het begin van
deze hobby. Wanneer daar verschillende dingen in bewaard worden een label
erop en de meeste dingen zijn snel weer terug gevonden.

Jouw begin is denk ik eerst sorteren en ruimen. Gewoon tijd voor maken.
Even niet aan mini denken dat komt vanzelf weer. Mijn handen jeuken. Wat
zou ik graag een dagje komen helpen.
Succes

Mieke Adr zei

Zeker herkenbaar, net zo lang schuiven tot er net een hoekje vrij is om wat te doen. Succes met ruimen, ik vind het heel veel voldoening geven wanneer het weer eens opgeruimd is. Dan denk ik ook: zover laat ik het niet meer komen... hihi dat laatste lukt dus niet ;-)