collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

dinsdag 2 februari 2016

25 jarig Dienst jubileum

Toen ik 25 jaar geleden bij mijn huidige werkgever in dienst trad durfde ik er toch niet aan te denken dat ik 25 jaar later in het zonnetje gezet zou worden.....

Nou, dit overkomt mij dus wel op dit moment.
Ik had gisteren, 1 februari, op de dag zelf mijn roostervrije dag gepland, maar de collega's hadden hier slim op ingespeeld en het bericht van mijn dienstjubileum vandaag, 2 februari, pas op het Intranet geplaatst.

Hierdoor stond vandaag de telefoon en mail niet stil, ook kon ik niet rustig in de kantoortuin werken en ben op een gegeven moment maar het pand uitgegaan voor een paar huisbezoeken om aan de nodige rust toe te kunnen komen.

Gisteren werd ik al wel wakker gebeld door de bloemist met een mooie grote bos bloemen van de directie, staf en secretariaat, en later op de dag zocht ik een paar foto's erbij van de verschillende afdelingen / locaties, waar ik de laatste 25 jaar gewerkt heb. Van al deze foto's bij elkaar heb ik een foto-collage gemaakt en op Facebook geplaatst. Dit leverde de nodige likes en reacties op. Dank jullie wel!

 
Zo leuk dat iedereen je met dit jubileum feliciteert, het is geloof ik toch wel een prestatie wat je levert denk ik dan maar zo.....

..... maar alles is tijdelijk, op 18 febr. krijg ik nog een gezellige borrel en etentje aangeboden en hierna gaat alles gewoon weer over tot de orde van de dag. De bloemen zullen tegen die tijd ook wel uitgebloeid zijn en daarom wilde ik toch ook iets doen om de gebeurtenis in herinnering te kunnen houden....

... en wat fijn dat ik dan toch weer een hobby heb waarin dit mogelijk is.....

De fotocollage heb ik in het klein uitgeprint, oud gemaakt, lijst uit de webwinkel gehaald en deze leuk antiek bewerkt.
Een leuke wanddecoratie in het kantoor van de directrice van de Internationale Kostschool......5 opmerkingen:

Paula zei

Gefeliciteerd!!!

Groeten van Paula

Jolinda Koek zei

Ja, wat een tijd, hè? Leuke hobby heb jij dat je je herinneringen zo kunt bewaren (haha).

Rya, Rotterdam zei

Joh, Thea, wat een lange, lange tijd!!! En als je terugkijkt lijkt het heel kort.
Tijd is een raar begrip!! In ieder geval: Hartelijk Gefeliciteerd; het is inderdaad een prestatie!!! Nu nog een jaartje of 18 volhouden tot je pensioen.
Ach, als de komende tijd net zo lekker en leuk is als de laatste vijfentwintig jaar, zullen die ook vliegensvlug voorbij gaan.
Liefs, Rya

Helma zei

Gefeliciteerd Thea!

Groetjes Helma

Irna Rijk de Jager zei

Wat een leuke verrassingen en wat een lange tijd in dienst..nog gefeliciteerd!