collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 17 januari 2016

Bezoek aan de beurs op Urk

We zijn weer terug van Urk.

 
Afgelopen vrijdag zijn Rob en ik eerst naar Heemstede afgereisd om daar Lia en Inge op te pikken. Lia en Inge zijn van Glas in Miniatuur en met elkaar hebben we er een gezellig weekendje van gemaakt. We hadden een pension op Urk geboekt, na aankomst even gezellig met elkaar bij gekletst, de wandelschoenen aangetrokken en een stukje door het oude dorp en langs de dijk gewandeld.
 
 
 
 
Jammer dat het inmiddels donker was, hierdoor minder kunnen zien, maar de lichtjes aan de overkant van het water waren duidelijk herkenbaar en dan is het leuk raden met elkaar welke stad er aan de overkant van het IJsselmeer ligt.
 
  
Een hapje gegeten onder de vuurtoren en hierna ons bed opgezocht, want de volgende dag moesten we vroeg op om na een heerlijk ontbijt onze stand op te gaan bouwen.
 
 
 
De poppenhuisbeurs werd gehouden in de Koningshof.
 
 
 
De beurs werd voor de 15e keer georganiseerd, dus onder de standhouders en bezoekers werd een klein feestje gevierd. Er was zo net na de jaarwisseling weer een gezellige sfeer en elke standhouder had een artikel in de aanbieding met 15% korting of tegen een gereduceerde prijs van € 1,50.
 
 
Na de beurs rustig afgebouwd, nog even langs de dijk en door het dorp gereden en hierna toch maar weer richting huis gegaan, want het weekend is zo weer om, en we willen de voorraad weer nagekeken hebben en op tijd in de kast hebben staan.
 

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

Tijdens de beurs was onderstaande print van Urk onze Jubileum-aanbieding.
Voor ons heeft de afbeelding dit weekend in elk geval meer inhoud gekregen.
Een erg gezellig weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
 

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

 

1 opmerking:

Jolinda Koek zei

Lijkt me inderdaad een leuk plaatsje, gezellig pension hadden jullie ook, zo te zien.
Ik heb veel positieve dingen over deze beurs gelezen.
Leuk hoor!