collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

zondag 3 november 2013

Nostalgisch Speelgoed - deel 4

In de afgelopen maanden ben ik op langzaam tempo toch ook gewoon lekker verder gegaan met het project van de OLMC - Nostalgisch Speelgoed. Vaak even geen tijd om alles op de foto te zetten, maar wel verzameld in een hoekje op mijn werkkamer.


Maar zo na de OLMC ontmoetingsdag begon het toch wel wat te kriebelen om een blijvende kijkkamer voor het project te gaan maken.

Met gebruikmaking van het hout van het oude konijnenhok heb ik een hoekje gemaakt, waar het speelgoed met nostalgische herinneringen in geplaatst zal worden.

Flapoor is helaas in oktober na 7½ jaar overleden en liet een leeg hok na. Hiermee heeft zelfs het hout van de kijkkamer nostalgie voor ons!

Vanmorgen met zagen en lijmen begonnen, hierna de verfkwast en een zacht Napels geel verfje erbij gepakt voor de profielen. In mijn voorraad behangetjes een bijpassend behangetje gezocht en nu staat alles goed te drogen. Mn. het houtfineer als vloer heeft na de laklaag een goede droogtijd nodig om weer recht te trekken, dus moet ik weer even geduld hebben voor ik verder kan.

Ik moet wel zeggen dat het verfrolletje ook vandaag weer heel goed van pas is gekomen met al het lijmwerk. Houdt mijn blog in de gaten voor het vervolg! Het wordt echt heel gezellig!

3 opmerkingen:

Ineke zei

Het wordt vast heel gezellig, leuk idee om het zo allemaal bij elkaar te kunnen zetten! En niet alleen het speelgoed is nostalgisch, maar zelfs het gebruikte hout voor het hoekje.

thea zei

Mooie kleuren zijn je bak Thea.
Ik ben benieuwd naar het vervolg.
Zijn de meubeltjes al aanwezig?

Groetjes Thea

Jolinda Koek zei

Nou, dat belooft wat,het hoekje ziet er al mooi uit, mooie kleuren zo.