collage voorblad

collage voorblad

Volgers

Workshops ABC

donderdag 15 augustus 2013

Nog een 'verlaat ' verjaardags cadeautje

Het is al weer even geleden dat Jenny nog een cadeautje voor me meebracht. Zie het maar als 'verlaat' verjaardagscadeautje, zei ze nog. Het doosje heb ik uitgepakt en de inhoud bewonderd, maar omdat ik met wat anders bezig was op dat moment geen foto gemaakt en zo verdween het doosje steeds verder naar achteren op mijn bureau.

Nu kwamen Jenny, Willy en Willem vorige week bij me koffie drinken, dus een hele goede reden om mijn bureau weer eens even op te ruimen.

Mijn man vindt dat ik op deze manier elke week wel iemand op de koffie mag vragen, want die komt soms met een koffiemok langs en weet dan niet waar hij het neer moet zetten. "Geen ruimte vanwege de troep", zegt hij altijd, maar ik zeg dan terug: "vanwege mijn vele ideeën die nog nader uitgewerkt moeten worden".

Maar goed, weer even terugkomend op mijn 'verlate' verjaardagscadeautje. Ik heb het van de week op de foto gezet en nu laat ik het ook hier op mijn blog nog even voorbij komen. Op foto 1 staan metalen miniaturen, welke met een likje verf straks leuk gepimpt kunnen worden. Op foto 2 een kinderservies van hout, iets voor mjin nostalgische speelgoedhoekje? Nog even over nadenken!

Jenny dank je wel! Ik ga er mooie plekjes voor zoeken!


3 opmerkingen:

Jolinda Koek zei

Zo, jij bent verwend, leuke kadootjes hoor!

Helma zei

Leuke miniatuurtjes en ja dat serviesje is leuk in de speelgoedhoek.
Groetjes Helma

Minimax-ww zei

Toch leuk als er dingen tevoorschijn komen als je gaat opruimen.
leuke aanwinst.
lieve groetjes Willy