donderdag 30 mei 2024

1zu12 Messe - Rheda Wiederbrücken ( 2)

Afgelopen weekend was de beurs in Rheda.

Op donderdag reisden we erheen, zodat we op de vrijdag na een rustige start in ons hotel, de hele middag hadden om op te bouwen en met een aantal standhouders een beetje bij te kletsen.

We schoten aardig op, dus zaterdagmorgen hoefden we niet heel vroeg uit bed, want het meeste stond klaar voor de verkoop. Alleen de eigen gemaakte miniaturen moesten nog een plekje krijgen en geprijsd worden, maar gelukkig waren Jolinda en Hugo vrijdagavond ook gekomen, dus waren we op tijd klaar.

Met het maken van een enkele foto's van de verschillende miniaturen op mijn kraam, heb ik nog een leuke collage kunnen maken. 

We kijken terug op een geslaagde beurs en bedanken de bezoekers aan onze kraam met hun aankopen.

maandag 13 mei 2024

1zu12 Messe - Rheda Wiederbrucken (1)

Terwijl ik gisteren nog schreef over de komende beurzen, zag ik dat later op de dag via de site de plaats indeling van de standhouders bekend gemaakt werd.

Minidoor staat weer op dezelfde plek, achter in de hal. Vanaf het trefpunt links een klein stukje doorlopen. Voor de duidelijkheid ook maar even een plattegrond afgedrukt!

We staan weer met 3 tafels, want ook dit jaar zullen behalve Rob ook Jolinda en Hugo mij weer vergezellen om te helpen achter de kraam.

zondag 12 mei 2024

Voorbereiding Beurzen

Inmiddels zijn we al weer een weekje thuis van een zeer inspirerende vakantie in Toscane en Venetië. 

Ondertussen liggen mijn 4 bureaus alweer vol met verschillende projectjes om te bekijken wat er mee gaat naar de komende beurzen en welke niet. Ook probeer ik nog een paar bestellingen bij verschillende leveranciers te doen, zodat ook de lapjes stof, garen en poppenhuisminiaturen weer voldoende op voorraad zijn.


Tot 1 juli a.s.ga ik met Minidoor / Thea's Decorations naar de komende 3 beurzen:

  • 25 & 26 mei - 1zu12 Messe in Rheda Wiederbrucken (Duitsland)
  • 16 juni - SIMP Paris (Frankrijk)
  • 29 juni - Poppenhuisbeurs Hardinxveld-Giessendam (Nederland)
Foto's van de miniaturen die ik zoal mee ga nemen, volgen later!