Jaarproject 2019
Sinds september 2018 heb ik op mijn FB pagina een groep aangemaakt om met elkaar aan het werk te gaan. Het was de bedoeling om workshops, printjes en tutorials te delen met elkaar, maar hier leek toch minder animo voor te zijn dan verwacht. Mogelijk dat het vele aanbod op FB hier een reden van kan zijn.


Omdat ik vooral het idee had dat het eenrichtingsverkeer van mijn kant af was, wilde ik deze groep een andere vorm gaan geven. Eerst gepolsd of er animo voor bepaalde workshops was, maar hier bleef het ook stil op.

Daarom heb ik gemeend om het dit jaar over een andere boeg te gooien, een manier welke mij ook nog wat op kan leveren, namelijk dat ik zelf ook aan mijn miniaturen kan gaan bouwen, terwijl de groep mogelijk ook in beweging komt.

Ik ben gestart met een Jaarproject. Elke maand krijgen de deelnemers een opdracht, welke geheel op eigen manier ingevuld mag worden. De maandopdrachten worden ook hier gepubliceerd, zodat het een mooi naslagwerk / archief wordt. Foto's van de verschillende resultaten die geplaatst worden op FB zet ik door naar deze pagina's. Mocht u als bloglezer mee willen doen, dan is dit natuurlijk mogelijk. U kunt reageren met foto's via de Reactie-pagina onder aan het blog, of per mail aan theavhas@gmail.com

Aan de volgende opdrachten wordt gewerkt!

Geen opmerkingen: