zondag 28 februari 2016

Even bijkletsen....

Mijn laatste blog dateert alweer van 3 weken geleden. Wat een tijd terug. Het gebeurt niet vaak dat ik jullie zolang op een nieuw blog laat wachten, maar de afgelopen 3 weken zijn als een rollercoaster voorbij gegaan, waardoor ik ook niet echt de tijd had om even rustig jullie op de hoogte te brengen.

Helaas weinig miniatuurwerk, maar meer het 1:1 leven!
Gelukkig heb ik tussendoor wel iets van miniatuurwerk op kunnen pakken en voorbereidend werk kunnen doen, dus na dat ik bijgekletst ben zal in de komende maand wel weer wat miniatuurwerk langs komen....

++++++++++++++++++++

Maar vandaag eerst nog even een keer aandacht

voor mijn 25 jarig dienstjubileum.


Ik had hier al eerder over geschreven, maar de collega's hadden voor 18 februari een receptie uitgeschreven, welke erg gezellig was met een speech van de directeur en ook nog een speech van een collega.


Na de receptie werd ik nog door een aantal collega's getrakteerd op een gezellig etentje. Ik kreeg hierbij een leuk poppenhuis aangeboden, versiert met verschillende tekstjes. Ook mocht ik een envelop met een geldbedrag in ontvangst nemen. Verschillende collega's binnen het gebouw hadden een donatie gegeven voor mijn jubileum, waardoor ik nu een leuk geldbedrag bij elkaar heb om een paar mooie meubelstukjes te kunnen kopen als aandenken aan deze dag.



 

Heel erg bedankt allemaal.

Ik heb genoten van deze dag!

zondag 7 februari 2016

Boekje voor collega

Van de week was mijn collega jarig. Inmiddels is het dit jaar de 10e keer dat ik dit op het werk met hem mee mag vieren, dus na allerlei miniatuur cadeautjes van andere collega's bij verschillende gelegenheden langs te hebben zien komen, was ik de mening toe gedaan dat hij nu ook wel een miniatuurtje mocht hebben.

Dus na een uurtje zoeken op internet, PDF bestandjes printen en verkleinen, kon ik s avonds thuis alles uitknippen en in elkaar gaan zetten.

Het werd een boekje met een 58 bladzijden dikke beschrijving van het Verpleegkundig Beroepsprofiel, deel 4. Een speciale uitgave, want mijn collega is Verpleegkundig Specialist en deze beroepsgroep heeft een eigen Beroepsprofiel.

Je kunt je denk ik wel voorstellen dat hij het een leuk cadeautje vond.

dinsdag 2 februari 2016

25 jarig Dienst jubileum

Toen ik 25 jaar geleden bij mijn huidige werkgever in dienst trad durfde ik er toch niet aan te denken dat ik 25 jaar later in het zonnetje gezet zou worden.....

Nou, dit overkomt mij dus wel op dit moment.
Ik had gisteren, 1 februari, op de dag zelf mijn roostervrije dag gepland, maar de collega's hadden hier slim op ingespeeld en het bericht van mijn dienstjubileum vandaag, 2 februari, pas op het Intranet geplaatst.

Hierdoor stond vandaag de telefoon en mail niet stil, ook kon ik niet rustig in de kantoortuin werken en ben op een gegeven moment maar het pand uitgegaan voor een paar huisbezoeken om aan de nodige rust toe te kunnen komen.

Gisteren werd ik al wel wakker gebeld door de bloemist met een mooie grote bos bloemen van de directie, staf en secretariaat, en later op de dag zocht ik een paar foto's erbij van de verschillende afdelingen / locaties, waar ik de laatste 25 jaar gewerkt heb. Van al deze foto's bij elkaar heb ik een foto-collage gemaakt en op Facebook geplaatst. Dit leverde de nodige likes en reacties op. Dank jullie wel!

 
Zo leuk dat iedereen je met dit jubileum feliciteert, het is geloof ik toch wel een prestatie wat je levert denk ik dan maar zo.....

..... maar alles is tijdelijk, op 18 febr. krijg ik nog een gezellige borrel en etentje aangeboden en hierna gaat alles gewoon weer over tot de orde van de dag. De bloemen zullen tegen die tijd ook wel uitgebloeid zijn en daarom wilde ik toch ook iets doen om de gebeurtenis in herinnering te kunnen houden....

... en wat fijn dat ik dan toch weer een hobby heb waarin dit mogelijk is.....

De fotocollage heb ik in het klein uitgeprint, oud gemaakt, lijst uit de webwinkel gehaald en deze leuk antiek bewerkt.
Een leuke wanddecoratie in het kantoor van de directrice van de Internationale Kostschool......